Vinhuset Bruno Sorg blev grundlagt i 1965 af Renée og Bruno Sorg i Ingersheim, som er landsbyen hvor Renée Sorg var født. I 1972 købte de en mindre gård i Equisheim, hvor Bruno Sorg stammer fra – og hvor vinhuset den dag i dag har til huse. I dag drives det af sønnen Francois Sorg og hans Søn Antonie
I 2004 købte man yderligere lokaler i udkanten af Equisheim, grundet logistiske fordele hvor presningen og vinificeringen i dag foregår.
Alle vine fra Bruno Sorg er lavet på egne druer. Diversiteten i vinmarkernes placering og undergrund giver forskellige og individuelle vine.
De mest komplekse vine kommer fra Grand Cru markerne, Pfersigberg og Eichberg i Equisheim, samt Florimont i Ingersheim.
Bruno Sorg driver et bæredygtigt vinbrug og tillader naturen og faunaen at gro ved siden af – og sammen med sine vinstokke. Dette giver et mere varieret udtryk i vinen og får terroiret til at træde tydeligt frem i vinen.

“Bruno Sorg is a small grower whose wines are seldom seen locally, let alone on export markets, which is a great pity, because either he is a natural winemaking genius or he accidentally makes classic wines from virtually every variety in all vintages. If anyone deserves to be known better, it is Sorg.” – Tom Stevenson, The Wines of Alsace