www.coolwines.dk ejes og drives af Coolwines Aps /Co CC Wines Aps

CVR-nr. 41327987 (herefter "Coolwines" eller "www.coolwines.dk")

Coolwines Aps /Co CC Wines Aps
Fiskergangen 12b
9990 Skagen
CVR-nr. 41327987
vinklub@coolwines.dk
31321648

Disse vilkür og betingelser gÌlder for køb af varer pü www.coolwines.dk til levering i Danmark. Fortrydelsesretten gÌlder kun private forbrugere, der handler via www.coolwines.dk.

Betaling

PĂĽ www.coolwines.dk modtager vi betaling med:

  • Visa
  • Mastercard
  • Dankort
  • JCB
  • Visa Electron

Beløbet trÌkkes først, nür varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trÌkker vi først betalingen for denne vare, nür varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillÌgges prisen for fragt. Du vÌlger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Evt. betalingsgebyrer afholder vi.

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekrĂŚftelse

Nür du har bestilt en vare hos os, vil du modtage en kvittering (ordrebekrÌftelse) via e-mail, der bekrÌfter, at vi har modtaget din ordre. Der er herved indgüet en bindende købsaftale med os.

Levering

Levering

Coolwines tilbyder flg fragt typer i Danmark

Dao Hjemme Levering

Fragtfrit pĂĽ alle ordrer over 799 kr incl moms, samt 3 kg og derunder

Ved køb under 799 kr , samt op til 3 kg, 45,- i fragt

Dao Pakke Shop

Fragtfrit pĂĽ alle ordrer over 799 kr incl moms, samt 10 kg og derunder

Ved køb under 799 kr , samt op til 10 kg, 35,- i fragt

Danske FragtmÌnd til erhvervs adresse (med CVR nummer)

Fragtfrit pĂĽ alle ordrer over 799 kr incl moms.

Ved køb under 799 kr tillÌgges 49,- i fragt

Danske FragtmĂŚnd til privat adresse (uden CVR nummer)

Fragtfrit pĂĽ alle ordrer over 1499 kr incl moms.

Ved køb mellem 799 kr og 1498 kr tillÌgges 49,- i fragt

Ved køb under 799 kr incl moms, 75,- i fragt

GLS Pakkeshop

Fragtfrit pĂĽ alle ordrer over 799 kr incl moms.

Ved køb under 799 kr incl moms. tillÌgges 49,- i fragt

Sverige - GLS Pakkeshop

Fragtfrit pĂĽ alle ordrer over 1500 dkr incl moms.

Ved køb under 1499 kr incl moms. tillÌgges 150,- dkr i fragt

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-3 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer (GLS forsendelser). Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer. Har du brug for hjÌlp til onlinebestilling, er du velkommen til at ringe til os pü 31321648 eller sende os en mail pü vinklub@coolwines.dk.

 

 

Retur og fortrydelse

Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vÌlge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), für varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) für den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber pü en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytürsaftensdag forlÌnges fristen til den følgende hverdag.

SĂĽdan udnytter du fortrydelsesretten:

Du fortryder ved at give os besked, om at du fortryder, via e-mail: vinklub@coolwines.dk.

Du kan ikke fortryde ved at nĂŚgte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Danske kunder kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Du finder formularen ved at klikke her: fortrydelsesformular

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Returvarer sendes til:

Coolwines Aps /Co CC Wines Aps
Fiskergangen 12b
9990 Skagen

31321648

I returpakken skal du vedlÌgge en kopi af ordrebekrÌftelsen, faktura eller anden dokumentation for dit køb.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling, og du skal selv betale for returnering af varen. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, nür du returnerer den. Du bÌrer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Nür du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gÌlder dog ikke i følgende tilfÌlde:

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, für du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstÌndigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en südan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstÌndigheder pülÌgges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hÌfter kun for en evt. forringelse af varens vÌrdi, som skyldes anden hündtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslü varernes art, egenskaber og den müde, som den fungerer pü.

Du mü normalt undersøge varen pü samme müde, som man kan og mü i en forretning, men du mü ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den pü en müde, som man ikke mü eller kan i en forretning, og vi ikke kan sÌlge den igen, eller ikke kan sÌlge den til fuld pris igen, mü du regne med, at vi fratrÌkker vÌrdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke lÌngere har en handelsvÌrdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Varen skal tilbageleveres i originalemballagen. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, nür du returnerer den. Du bÌrer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Du har som forbruger 24 müneders reklamationsret. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at fü varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstÌndighederne fü pengene tilbage eller afslag i prisen.

En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel. Opdager du en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader.

Reklamerer du inden 2 müneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.

Mener du at varen har en mangel beder vi dig sĂĽ detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og fĂĽ en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, NÌvnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for NÌvnenes Hus..

EU-Kommissionen online klageportal kan ogsĂĽ anvendes ved indgivelse af en klage. Det er sĂŚrlig relevant for forbrugere med bopĂŚl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse vinklub@coolwines.dk.

Persondatapolitik

PĂĽ denne side kan du lĂŚse om vores persondatapolitik, der beskriver, hvordan Coolwines ("www.coolwines.dk", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

For at handle hos www.coolwines.dk skal du oplyse mindst følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Email-adresse
  • Telefon- / mobilnummer

Persondatapolitikken gĂŚlder bĂĽde for personoplysninger, som du afgiver til os, og oplysninger, som vi indsamler via Coolwines hjemmeside, www.coolwines.dk", ("Hjemmesiden").

Coolwines er dataansvarlig for dine personoplysninger. Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det via kontaktinformationerne:

Coolwines Aps /Co CC Wines Aps
Fiskergangen 12b
9990 Skagen
CVR nr. 41327987
vinklub@coolwines.dk
31321648

I nedenstĂĽende finder du de personoplysninger, vi indsamler. Vi beskriver desuden formĂĽlet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen.

Nür du besøger www.coolwines.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden. Vi registrerer bl.a. hvilken type browser, du bruger, hvilke søgetermer, du bruger, din IP-adresse, herunder din netvÌrkslokation og informationer om din computer.

Indsamlingen har intet andet formül end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne pü www.coolwines.dk, ligesom vi bruger informationerne til at mülrette vores markedsføring pü diverse kanaler, eksempelvis Google Adwords. Det hjÌlper os til at tilbyde vores brugere det mest relevante indhold. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Nür du køber et produkt eller kommunikerer med os pü www.coolwines.dk, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan vÌre navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmüde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formület er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi ogsü behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formül at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formület er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, der forestür leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nÌvnte oplysninger videregives til producenten eller sÌlgeren af den pügÌldende vare, som i sü fald vil forestü leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne pĂĽ vores vegne. Samarbejdspartnere mĂĽ ikke anvende oplysningerne til andet formĂĽl end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at fĂĽ oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formĂĽl, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til salg@coolwines.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at vÌre.

Retten til berigtigelse

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmĂŚrksom pĂĽ fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til sletning

Der kan opstü tilfÌlde, hvor du har ret til at fü alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilfÌlde at dine oplysninger er nødvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

Retten til at begrĂŚnse behandlingen til opbevaring

Der kan ligeledes opstĂĽ tilfĂŚlde, hvor du er i din ret til at fĂĽ begrĂŚnset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestĂĽ af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

Retten til dataportabilitet

I visse tilfÌlde har du ret til at fü dine personoplysninger udleveret i et struktureret format, der gør det muligt for dig at overføre oplysningerne til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsføringsøjemed. Gør din personlige situation det nødvendigt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du ogsü til enhver tid ret til at gøre det.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os pü salg@coolwines.dk.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives pü mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, nĂĽr dit samtykke til nyhedsbrev trĂŚkkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hÌndeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, Ìndres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at fü adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger

Coolwines er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Hvis du har spørgsmül eller bemÌrkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

Coolwines Aps /Co CC Wines Aps
Fiskergangen 12b
9990 Skagen
CVR nr. 41327987
vinklub@coolwines.dk
31321648

Ændringer i Persondatapolitikken

Süfremt vi foretager Ìndringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit nÌste besøg pü Hjemmesiden.