Goyo startede i 2003 dette projekt, som trods mod den stil der blev lagt for dagen i Ribera del Duero i start 00erne. Nemlig ekstrem brug af fad og ekstraherede vine. Han er ud af en velanset familieproducent i området, men ville det anderledes vinmæssigt.

Med vinstokke, der er mindst 80 år gamle, dyrker Goyo tre parceller i Ribera de Duero, der ligger højt, op til 1000 moh og på forskellige jordtyper. Hver parcel er beplantet med både røde og hvide druer, som han gærer med naturlig gær, som vinproducenter gjorde i de ældre dage af Ribera de Duero

Alle hans vine er afstilkede, gæret udelukkende med vildgær, og intet tilsættes under vinifikationen, ej heller So2. Ligesom vinproducenter gjorde før i tiden i Ribera de Duero. Vinene er lagret i gamle brugte franske egefade i en underjordisk kælder, fra det 9ende århundrede, beliggende i Gumiel del Mercado. 

Vinene er lyse, spændstige, elegante, karakterfulde, høje på syre. Kort sagt et masterpiece i "Low Intervention" winemaking. Man får det fulde udtryk af terrioret, druen og Goyo´s stil.