Coolwines

Velkommen til Coolwines.dk - Vi tilbyder nu både vine fra kølige og varme vinområder. Hos os finder du et bredt udvalg af vine med friskhed, elegance, intensitet og saftighed.

Vi er en mindre, men dynamisk og kvalitets fokuseret vinimportør, med en fysisk butik, beliggende i Skagen. I mere end 20 år har vi importeret og distribueret vine i Danmark. Her er vi dedikeret til at finde nye stjerner fra alle lande og vinområder. I vores nøje udvalgte sortiment afspejler sig vores passion og kærlighed for finewine.

Henrik Tachau Kristensen er partner, vinhandler, sommelier og tidligere restauratør med 20 års erfaring. Han formidler, finder vinene, pakker og sender dem til dig.

Elisabet Benediktsdottir har været partner siden april 2020 og står for det gastronomiske, samt for salg og markedsføring.

Smagekasser

Hos Coolwines.dk deler vi vores entusiasme for vin og tilbyder derfor vin smagninger du kan nyde derhjemme. Det kan eksempelvis være forskellige Riesling-terroirer, eller vine, der passer til årstiden - gennem vores smagekasser.

Spændende arrangementer

Derudover afholder vi jævnligt spændende arrangementer med forskellige temaer i butikken. Det er en perfekt måde for dig og dine venner, at opleve en smagning og samtidig lære mere om vin. I kan læse mere herom, på vores Facebook og Instagram

Flaskeposten

Vi formidler vores viden, tips og passion om vin, under fanen flaskeposten, til dig og andre vinenthusiaster. Derudover kan du også finde opskrifter og ekspertise i mad og vin sammensætning.

Italienske delikatesser og spiritus

Udover vine tilbyder vi lækre italienske delikatesser som 100% økologiske trøffel produkter fra Nerobio Tartufi, spiritus som whiskey, økologisk cognac fra Jean Luc Pasquet og tequila

Pakning, fragt og levering

Hos Coolwines.dk elsker vi at formidle vin. Derfor er det selvfølgelig muligt at købe blandede kasser vin, så du netop kan smage de bedste vine. De vil selvfølgelig være til en skarp pris, selvom du køber 1 eller 6 flasker. Vi tilbyder dag-til-dag levering i hele Danmark, og gratis fragt ved køb for over 799 kr. og 1500kr i Sverige. Et godt sted at starte er ved vores smagekasser.


Vis mig smagekasser