Efter at have tilbragt 20 år som direktør for det berømte Château de Tracy startede Henry d'Assay en ny négociant forretning i 2016. Henry arbejdede kun med Sauvignon og hentede nogle af de bedste udtryk for sorten i hele Frankrig. S. Ideen er at fremme en Sauvignon-stil, der finder harmoni mellem aromatisk dybde og koncentration i smagen. Resultatet er seriøse vine, der er parfumerede, komplekse og dybe, men som også viser typisitet af deres terroir.

Henry er en ny slags négociants i Frankrig. Han køber ikke druer eller juice for at afkrydse appelleringer i sin portefølje, men udvikler i stedet dybe og tætte relationer med avlerne og de områder, de kommer fra. Han er kyndig og involveret i landbrug og vinfremstilling bag hver cuvée. Derudover begrænser han sig ikke bare til de velkendte Sauvignon-appelleringer. Han arbejder i øjeblikket med avlere i Côtes de Gascogne samt den relativt ukendte Loire-betegnelse, Côteaux du Giennois. Hver cuvée dyrkes, høstes og vinificeres i den stil, der kan knyttes til Henry. Koncentreret aromatisk og på ganen, energisk, men alligevel elegant og kompleks. Henry er også ivrig efter at fremhæve jordens vitale indvirkning. Cuvéerne fra Pouilly-Fumé er opkaldt efter den jord, vinstokke er plantet på. En sammenligning side om side fremhæver den indflydelse dette har på vinen. Disse er seriøse vine og viser Sauvignons potentiale, når de placeres i de rigtige hænder.