Pastariget
Pastariget ejes af ægteparret Susanne Bloch og Finn Harild, der bor på gården. Susanne, der er tilflytter til Bornholm, er primus motor for pastaproduktionen, og Finn, der har boet på gården i snart 40 år – er landmand og driver landbruget.
Pastariget blev startet i 2009, for det var da Susanne fandt hun ud af at Finn dyrkede durumhvede, at hun fik ideen om at de sammen skulle bygge en pastafabrik. Finn der aldrig har været bange for nye idéer, fik hurtigt restaureret en af de store længer på gården, og fik den omdannet til et moderne fabrikslokale.
.Susanne forklarer: "Efterfølgende måtte selv italienerne sande, at de aldrig havde smagt en bedre pasta. I starten lavede vi kun klassisk pasta naturel, men løbende kom flere smagsvarianter til. Blandt andet basilikum, chili og safran, ramsløg og kakao og lige nu er der 17 forskellige pastavarianter og de fleste med en pesto, der passer til, men vi sælger også vores eget mel, der alt sammen er dyrket her på Frennegaard, honning fra egne marker og lækre frysetørret krydderier, der sælges fra vores webshop og fra vores gårdbutik."