Chokoladedessert med le chocolat by Michaud

Kender du Le Chocolat by Michaud? Hvis vi siger Gateau Marcel? Lige præcis. Michel Michauds signaturkage, der er lavet med hans skønne chokolade. 

I denne opskrift laver vi en chokolade panna cotta med brug chokoladen fra Michaud. 

Mørk 70% Chokolade med udvalgt bønner fra Madagascar og Den Dominikanske Republik, i skøn forening til en vanedannende chokolade

Opskrift 

Chokolade panna cotta med kirsebær sauce & mandel krokant 

2 ark husblas 

40 g sukker 

4 dl fløde 

1 dl mælk 

1 appelsin øko 

1 kanelstang 

70 g michaud chokolade 

Sådan gør du:

Læg husblas i blød 

Kom sukker, fløde, mælk, fin revet appelsinskal og saften fra en ½ appelsin (gem den anden halvdel til kirsebær sauce) og 1 kanelstang. Sæt det til at simre, må ikke koge. Når det bobler lidt i siden af gryden kommes massen over chokoladen lidt af gangen til chokoladen er smeltet, vrid husblas for vand og tilsæt, så det opløses. Sigt massen og kom den på 4 glas 

 

Kirsebær sauce 

200 g kirsebær (friske eller frosne) 

75 g sukker 

1 dl portvin 

Saften fra en ½ appelsin 

 

Alle tingene kommes i en gryde og koges op, redusere lidt og sæt på køl 

 

Mandel krokant 

100 g mandelsplitter 

50 g sukker 

 

Kom mandelsplitterne på en bageplade og drys sukkeret over. Kom i en forvarmet ovn på 150 grade og bag i ca 10 min. til gyldne, vend rundt i dem efter 5 min. 

 

Bon appetit!

Skriv en kommentar