Ventoux – En alsidig rødvin med struktur, elegance og madvenlighed

Særligt velegnet til efterårets kantarelretter

Den urtede friskhed og krydrede kompleksitet gør, Ventoux La Tuilière, 2023 fra Pieblanc til et ideelt match til kantareller, hvis nøddeagtige og umamirige smag løftes smukt af vinens frugtige og krydrede noter. Prøv den til fx:

Stegte kantareller på ristet brød med smør og timian

Cremet kantarel/Karl Johan risotto med parmesan, prøv Karl Otto krydderiblanding til

Kylling i flødesauce med kantareller

Vegetarisk gryderet med kantareller og linser

Skal du have retter som oksekød med pebersauce, kraftige oste eller stegt and?

Så prøv 2022, Gigondas, Les Terres fra Pieblanc. Den har en smuk granatrød farve og en udtryksfuld næse med noter af morello kirsebær, pæoner og blåregn. Smagen er rig og fyldig med chokolade, peber og en delikat finish med milde krydderier.

God fornøjelse

 

Skriv en kommentar